Folders verspreiden

Verschepingen Blog

Huis-aan-huis folders verspreiden

Folders worden nog steeds in grote aantallen huis-aan-huis verspreid. Ondanks dat het grootste deel van de folders ook online te bekijken is op internet, geven toch veel mensen de voorkeur aan het bekijken van een papieren versie thuis op de bank. Op internet is het aanbod van winkels zo groot dat het soms lastig zoeken is. Gemak dient de mens. Wat is er nou makkelijker om vanuit je eigen huiskamer, onder het gemak van een kopje koffie of thee, alle folders door te bladeren van winkels uit je eigen omgeving. Natuurlijk worden niet in alle huishoudens de bezorgde folders bekeken en zal er best een deel ongelezen bij het oud papier belanden. Maar heel veel mensen geven er toch de voorkeur aan om een pakket folders door de bus te krijgen boven zelf te googelen om alle aanbiedingen te bekijken. Voor de mensen die geen folders willen ontvangen, is er de mogelijkheid om een ja/nee of nee/nee sticker op de brievenbus te plakken. Wanneer je een ja/nee sticker hebt, dan mogen er geen folders bij je in de bus worden gegooid. Heb je een nee/nee sticker, dan mogen naast folders ook geen gratis huis-aan-huis-bladen bij je bezorgd worden.


Loont het nog de moeite om huis-aan-huis folders te verspreiden?

Voor een bedrijf is het nog zeker nuttig om folders te verspreiden. Je brengt je bedrijf onder de aandacht van mensen en vergroot hiermee je naamsbekendheid. Natuurlijk kun je ook advertenties of aanbiedingen op internet plaatsen, maar dan moet je maar afwachten of mensen op jouw pagina terecht komen. Kies je ervoor om reclame te maken door folders te verspreiden, dan kun je die klanten bereiken die voor jou interessant zijn. Je kunt ze aanbiedingen doen, door middel van bijvoorbeeld kortingscoupons of waardebonnen die ze in hun eigen bus vinden. Dat is voor mogelijke klanten makkelijker dan via internet waardebonnen uit te printen. Als je wilt dat consumenten voor jou kiezen en niet voor je concurrent, dan moet je er alles aan doen om op te vallen en je te onderscheiden. Wanneer je folders laat bezorgen, zullen mensen je daardoor herkennen en als eerste aan jou denken wanneer ze wat nodig hebben. Wanneer mensen een folder van jou onder ogen krijgen, dan is dat het eerste contact wat wordt gelegd.


Folders huis-aan-huis verspreiden, heeft heel veel voordelen!

Ook al lijkt het handig om de aanbiedingen van je favoriete winkel online in de gaten te houden, en bespaart het je als ondernemer misschien een berg tijd en geld: toch loont het om huis-aan-huis folders te verspreiden en gaat er niets boven het bekijken van folders vanuit je eigen luie stoel.

Delen

12 januari 2018

Zó bouw je jouw eigen droomhuis!

Is het bouwen van een eigen huis onmogelijk? Niet echt: ik ben er momenteel mee bezig! Mijn naam is Lars van Bergen en via deze blog hou ik iedereen op de hoogte van de vorderingen rondom mijn droomwoning. Sommige mensen nemen genoegen met een huur- of koophuis dat niet helemaal aan hun persoonlijke wensen en voorkeuren voldoet. 'Ja, maar je moet tóch ergens wonen', zeggen ze dan. Voor mij was dit geen legitieme reden. Ik heb specifieke wensen die in een regulier huurhuis onmogelijk zijn te realiseren. Zo wil ik in mijn woonkamer een complete wand behangen met schilderijtjes. In sommige huurwoningen mag je niet eens een spijker in de muur slaan. Ik heb besloten om een stuk grond te kopen en daarop te werken aan een huis dat volledig is gebouwd in mijn persoonlijke stijl. Ik hou jullie op deze wijze graag op de hoogte van de vorderingen!