Een vakkundig schildersbedrijf inschakelen heeft veel voordelen

Schilders & Behangers Blog

Als er thuis of in en rond je bedrijf schilderwerk te doen is, kun je dit natuurlijk zelf gaan oppakken. Veel mensen, zowel woningeigenaren als bedrijfseigenaren, denken dat het zelf schilderen van hun woning, pand of loods voordeliger is dan dit werk uitbesteden aan een vakkundige schilder. Vanuit kostenbesparing denken ze dan slim te zijn en gaan ze zelf aan het schilderen. Niets is echter minder waar. Wie ervoor kiest om een vakkundig schilderbedrijf opdracht te geven voor het schilderwerk, bespaart feitelijk geld. En daarnaast heeft het inschakelen van een vakkundige schilder nog meer moois te bieden in vergelijking met het zelf aanpakken van dit soort klussen. Hoe dit allemaal precies zit, lees je in het onderstaande artikel.

Je bespaart tijd en geld via een vakkundig schilderbedrijf

Een vakkundige schilder die bij een professioneel schilderbedrijf werkt, weet precies hoe een schildersklus snel, grondig en goed opgepakt moet worden. Schilders hebben door hun ervaring een snelle werkhouding en kunnen wanden en muren een stuk sneller verven dan de gemiddelde doorsnee-Nederlander. En reken dat maar eens om naar een uurloon. Doordat een vakschilder al snel twee keer zo vlug schildert als iemand zonder dagelijkse schilder-ervaring, is een vakschilder aanzienlijk minder lang bezig met het schilderwerk. Hiermee bespaar je jezelf dus een hoop tijd en energie. De tijd die vrijkomt kun je, zeker als je zzp'er bent, besteden aan je eigen werkzaamheden. Zo kun je dus eigenlijk - door het schilderen aan een expert uit te besteden - geld besparen.

Je hebt bij een vakkundig schildersbedrijven garantie op echte kwaliteit

Een belangrijk aspect van schilderwerk is natuurlijk ook de kwaliteit. Vakschilders maken op dit vlak natuurlijk een groot verschil. Als particulier kun je, hoe vaak je zelf ook schildert, niet tippen aan een beroepsschilder die een vakopleiding heeft gedaan en vrijwel dagelijks de kwast ter hand neemt.
Nog los van het technische aspect van het schilderwerk, vakschilders hanteren de juiste technieken om de verf goed en duurzaam aan te brengen, beschikt een vakkundige en betrouwbare schilder over de beste soorten en merken verf, verfspuitbussen en natuurlijk kwasten en verfrollers van superieure kwaliteit. Dit betekent dat het schilderwerk dat je geleverd krijgt goed hecht, lang blijft zitten en natuurlijk ook een lange periode mooi blijft. Professionele schildersbedrijven die hun werk en hun klanten serieus nemen, bieden altijd garantie aan op het werk dat ze hebben geleverd. Mocht er per ongeluk een beschadiging in het verfwerk komen of iets niet helemaal in orde zijn, dan kun je aanspraak maken op de garantie. Goede schilders komen dan langs om de schade of het mindere schilderwerk dan kosteloos voor je bij te werken.

Wil je graag meer informatie? Bezoek dan de website van Schildersbedrijf Hoskens BV.

Delen

14 april 2021

Zó bouw je jouw eigen droomhuis!

Is het bouwen van een eigen huis onmogelijk? Niet echt: ik ben er momenteel mee bezig! Mijn naam is Lars van Bergen en via deze blog hou ik iedereen op de hoogte van de vorderingen rondom mijn droomwoning. Sommige mensen nemen genoegen met een huur- of koophuis dat niet helemaal aan hun persoonlijke wensen en voorkeuren voldoet. 'Ja, maar je moet tóch ergens wonen', zeggen ze dan. Voor mij was dit geen legitieme reden. Ik heb specifieke wensen die in een regulier huurhuis onmogelijk zijn te realiseren. Zo wil ik in mijn woonkamer een complete wand behangen met schilderijtjes. In sommige huurwoningen mag je niet eens een spijker in de muur slaan. Ik heb besloten om een stuk grond te kopen en daarop te werken aan een huis dat volledig is gebouwd in mijn persoonlijke stijl. Ik hou jullie op deze wijze graag op de hoogte van de vorderingen!